Vanhulley X Necron
Wat te doen met bouwhekdoeken?

Voor NECRON gingen onze vrouwen in Goirle aan de slag voor geschenken voor hun relaties. Ze hadden heel wat bouwlekdoeken over en wilden hier graag iets nuttigs mee doen:

Even voorstellen 📣

Necron Group AG is een in Zwitserland gevestigd investerings- en ontwikkelingsbedrijf van commercieel vastgoed. Dit ontwikkelen zij voornamelijk in Nederland en Zwitserland.  Ze bouwen en ontwikkelen logistieke projecten, hotels, kantoren, health campussen en andere commerciële gebouwen. In lijn met de kernwaarden van Necron, vertrouwen en veiligheid, is het hun missie om hoogwaardige duurzame en aantrekkelijke vastgoedprojecten te ontwikkelen met moderne architectuur en een sterke focus op alle ESG-aspecten. Dit omvat het zorgvuldige gebruik van natuurlijke hulpbronnen en overwegingen van de circulaire economie.

Over de samenwerking:

“Op een beurs in Groningen kwamen we in contact met Vanhulley. Er werd ons gevraagd wat wij met onze achterwand zouden doen na de beurs en of Vanhulley deze mocht overnemen om deze te verwerken tot een ander product zoals een tas. Dit was een mooi bruggetje om onze andere restproducten zoals bouwhekdoeken, vlaggen en bouwborden te recyclen en verwerken tot nieuwe producten. Zo is de samenwerking tot stand gekomen!” – Albert Jan Huisman, Chief Commercial Officer.

De producten

Wanneer vlaggen of bouwhekdoeken in het verleden aan vervanging toe waren bij Necron, werd dit weer meegenomen door de leverancier. Nu zijn er nieuwe producten van gemaakt:

  • Shoppers, documentmappen en vlaggenlijnen.

“De tas is onze favoriet, omdat deze functioneel en handig in gebruik is.”

“Nu zijn onze restmaterialen weer bruikbaar en nuttig, en daarmee hebben wij ook direct een mooie attentie om aan onze relaties te geven. Door onze producten een tweede leven te geven, tonen zij maatschappelijke betrokkenheid door vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven om deze producten te produceren.”

Of we in de toekomst nog een keer samen zullen werken?

“Absoluut, doordat jullie sympathieke insteek en jullie ontzorgen zou ik jullie zeker aanraden bij andere bedrijven.

Jullie ontzorgen, na aflevering van de materialen gaan jullie ermee aan de slag wat uiteindelijk resulteert in een mooi eindproduct, waar we eigenlijk weinig tot geen omkijken naar hebben gehad.”